Aanmelden

Theorie

Bij Arvias kies je je eigen theorie-methode

Voordat je praktijkexamen mag doen moet je eerst geslaagd zijn voor het theorie examen. Hiervoor kun je bij mij via onderstaande link een goede online theoriecursus volgen. Met deze online cursus kun je altijd en overal leren en oefenen op je PC of mobiele telefoon. Zo kun jij je optimaal voorbereiden op je theorie examen. Het programma houdt ook jouw vorderingen automatisch en duidelijk bij.

Kies uit een van de pakketten.

  • PAKKET 1
    Met dit pakket kun je vier maanden lang de theorie leren. De theorie wordt duidelijk uitgelegd met ondersteuning van 3D animaties en gesproken tekst. Dus ook geschikt als je dyslexie hebt. Na elk hoofdstuk wordt je kennis getest door middel van een toets zodat je kunt kijken of je alles goed hebt begrepen. Tevens zit hier een verzameling praktijksituaties in zoals je die in de lesauto kunt tegenkomen. Compleet met filmpjes en teksten, die je goed voorbereiden op het autorijden.
  • PAKKET 2 
    Hiermee kun je vier maanden lang alle denkbare theorievragen proberen te beantwoorden. In totaal bevatten de oefenexamens 650 vragen. Ook zijn er dertig lastige voorrangssituaties in 3D filmpjes te zien. Verder leer je de antwoorden onder tijdsdruk te geven. Zo gaat het tijdens het echte examen tenslotte ook. Hoe je de examens moet maken, krijg je op een heldere manier uitgelegd.
  • PAKKET 3
    Leren en Oefenen. De beste keuze: hierbij zijn de pakketten Leren en Oefenen samengevoegd. Dan weet je zeker dat je straks goed voorbereid op het echte theorie examen verschijnt.

 

Voor meer informatie en prijzen klik je hier.  Je kunt dan ook nog kiezen voor een gratis korte demo.

Leer je liever vanuit een boek dan kun je bij mij ook een goed lesboek en oefenboek kopen. Stuur mij een mail of vraag er mij tijdens je les naar, dan zorg ik dat jij het theorie- en oefenboek krijgt.