Aanmelden

Rijlessen bij Arvias

Hier vindt je alle informatie over de lessen bij mijn autorijschool Arvias.

Informatie over de Corona crisis en autorijlessen.

In verband met de Corona crisis hebben de rijlessen weken lang stilgelegen. De gezondheid van mijn leerlingen en ons allen gingen boven alles. Daarom waren mijn lessen per 16 maart gestopt. Was het wel of niet rijles geven in eerste instantie een keuze van de rijschool, vanaf 26 maart was het ook officieel verboden om rijlessen te geven.

Vanaf 11 mei mochten de rijlessen weer beginnen! Er gelden wel extra veiligheidsmaatregelen. Als je bij mij komt lessen zal ik je deze regels duidelijk uitleggen.

Ook de praktijk- en theorie examens waren door het CBR stopgezet, maar zijn inmiddels weer gestart. Ook bij de examens gelden speciale maatregelen ivm Corona. Wil je hier meer over weten ga dan naar de site van het CBR.

Wil je meer weten over lessen bij Arvias Autorijschool? Lees hier dan verder.

Rijlessen bij Arvias

Betrouwbaar, leuk en altijd de juiste persoonlijke aandacht, dat is autorijschool Arvias!

Heb je nog vragen? Laat het mij weten.