Aanmelden

Rijtest

Moet je binnenkort een rijtest doen?

Moet je binnenkort een rijtest doen? Een rijtest is nodig bij bepaalde gezondheidsproblemen of beperkingen. Dit beoordeelt het CBR op basis van je Eigen verklaring en informatie van de medisch specialist. Als een rijtest in jouw situatie nodig is krijgt je hiervoor een oproep van het CBR.

Rijangst? Opfrislessen Arvias Autorijschool

Wat kan ik voor je betekenen bij een rijtest?

Een rijtest is geen rijexamen. Met een rijtest beoordeelt het CBR of je op een veilige en verantwoorde manier aan het verkeer kunt deelnemen. En of je een auto goed kunt bedienen en besturen.

Ik kan natuurlijk niet je medische situatie veranderen. Ik kan je wel begeleiden om met meer vertrouwen de rijtest in te gaan. Het kan daarom prettig zijn tevoren met mij één of meerdere opfrislessen te doen. Dat kan je net dat beetje rust en zekerheid geven waardoor je met meer vertrouwen de rijtest kunt doen. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring met begeleiding en opleiding van mensen in het verkeer, ook met rijtesten. Voor meer informatie en overleg of ik in jouw specifieke geval jou ook kan helpen, neem dan contact met mij op.

Aanmelden opfrislessen

Meer informatie over de rijtest vind je op de site van het CBR.