Aanmelden

Aanmelden

In verband met grote drukte is er helaas tijdelijk een leerlingenstop voor leerlingen die hun rijbewijs willen halen.

Er is nog wel ruimte voor opfrislessen. Dus heb jij last van rijangst of wil je weer wat ervaring opdoen omdat je lang niet hebt gereden, klik dan hieronder naar het aanmeldformulier.

Mijn eerste les!

Als jij je bij Arvias autorijschool opgeeft voor een complete rijopleiding is de eerste les altijd een kennismakingsles. Je ervaart dan hoe het is bij mij te lessen. Ik vertel je hoe alles werkt en ik kan alle vragen die jij nog hebt beantwoorden. En natuurlijk zelf sturen! Na deze kennismakingsles mag je altijd nog besluiten niet verder bij mij te gaan, ook al heb je je al aangemeld voor de rijlessen. Jij moet een goed gevoel hebben bij de rijschool die je kiest. Jouw belang staat voorop.

Kan ik direct beginnen?

Het kan zijn dat je na aanmelding voor een hele rijopleiding niet direct kunt beginnen met de rijlessen. Dat komt omdat ik het belangrijk vind mijn leerlingen voldoende aandacht te kunnen geven. Mijn doel is leerlingen zo goed mogelijk begeleiden. Daarom hanteer ik een maximum aan het aantal leerlingen dat ik aanneem. Moet jij even wachten?  Daar staat dan tegenover dat als jij aan de beurt bent, ik jou ook de aandacht kan geven die jij nodig hebt. Opfrislessen kan ik meestal wel eerder inplannen omdat daarvoor beperkt aantal lessen nodig zijn. Ook een kennismakingsles kan ik altijd wel op korte termijn inplannen. Je kunt dan al vast ervaren hoe het is bij mij te lessen.

Wil je weten wat op dit moment de wachttijd is? Kijk dan even op het aanmeldingsformulier.

De spelregels

Arvias is aangesloten bij de VRB en hanteert algemene voorwaarden gebaseerd op de algemene voorwaarden volgens de VRB. In deze voorwaarden zijn de spelregels tussen de rijschool en de leerling vastgelegd. Dit waarborgt zowel de belangen van de leerlingen als de rijschool.

Op het aanmeldingsformulier word je gevraagd akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van Arvias Autorijschool. Klik hier voor deze voorwaarden.

Mijn gegevens?

Bij het aanmelden moet je diverse gegevens van jezelf invullen. Ik vind het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met jouw persoonsgegevens. Daarom leg ik hier uit waarom ik gegevens van jou nodig heb, wat ik daarmee doe en welke rechten jij hebt.

“Het is moeilijk om te falen, maar het is erger om nog nooit geprobeerd te hebben om te slagen.” Theodore Roosevelt, Amerikaans staatsman 1858-1919