Aanmelden

Autorijles

Persoonlijk, vakkundig en leuk

Mijn naam is Sandra Spit. In 2012 ben ik, na meer dan 15 jaar ervaring als rijinstructrice, gestart met mijn eigen rijschool Arvias. Ik heb altijd met veel plezier rijles gegeven. Dit te doen in mijn eigen rijschool geeft mij nog meer inspiratie en voldoening.

 

Wat betekent dat voor jou?

Voor jou betekent dit dat je kunt rekenen op een gemotiveerde en ervaren instructrice. Ik vind het belangrijk dat de lessen op een prettige manier gegeven worden, waarin positieve en persoonlijke begeleiding centraal staan. Want als jij de lessen leuk vindt presteer je ook het beste. Kortom, leerzaam en leuk.

Als je bij mij komt lessen om je rijbewijs te halen is de eerste les altijd een kennismakingsles. En na de kennismakingsles mag je altijd nog besluiten niet door te gaan. Jij moet een goed gevoel hebben bij de rijschool die je zoekt. Je gaat per slot van rekening heel veel uren samen met je instructeur doorbrengen. Kies voor een goede rijschool waar jij je goed bij voelt.

Lees hier wat andere leerlingen van de lessen bij Arvias vonden.

Meld je nu aan

 

Ook voor het leren van de theorie heb ik jou wat te bieden. Lees mijn pagina over de online theoriecursus.


“De moeilijkste opgave voor de leraar is de leerling het plezier in het leren niet te bederven.” Bertrand Russell, Engels filosoof, wiskundige en Nobelprijswinnaar literatuur (1950) 1872-1970