Bij Arvias kies je je eigen theorie-methode

Slagen voor je theorie-examen is de eerste horde die je moet nemen op weg naar het halen van je rijbewijs. Uit het grote aanbod heb ik voor jou twee soorten leermiddelen uitgezocht die ik je aanraad. Je kunt kiezen wat jij het prettigst vindt. Als eerste kun je bij mij een goed lesboek met oefenboek en/of CD kopen.

 

 Vind je het echter makkelijker om met de computer te leren, dan vind je hieronder een link naar een goede interactieve theoriecursus. Zelfs leren en oefenen op je mobiele telefoon is hiermee mogelijk. De theorie wordt duidelijk uitgelegd met ondersteuning van gesproken tekst en 3D animaties. Tevens kun je kiezen voor uitgebreid oefenen. Het programma houdt je vorderingen automatisch bij. Voortgangsbalken geven een goed idee hoe ver je bent met je voorbereiding op het theorie-examen. Meer informatie en prijzen vind je hier.
Klik hier voor de interactieve theorie cursus.

LEREN

OEFENEN

LEREN EN OEFENEN

Met het pakket leren kun je vier maanden lang in de theorie duiken. In dit pakket zitten geen oefenexamens en voorrangssituaties. Die vind je in een apart pakket. Wat wel bij dit pakket hoort, is een verzameling praktijksituaties zoals je die in de lesauto kunt tegenkomen. Compleet met filmpjes en teksten, die je goed voorbereiden op het autorijden.

Met dit pakket kun je 4 maanden lang alle denkbare theorievragen proberen te beantwoorden. In totaal bevatten de oefenexamens 650 vragen. Ook zijn er maar liefst vijftig lastige voorrangssituaties in 3D filmpjes te zien. Verder leer je de antwoorden onder tijdsdruk te geven. Zo gaat het tijdens het echte examen tenslotte ook. Hoe je de examens moet maken, krijg je op een heldere manier uitgelegd.

Met dit totaalpakket van Leren en Oefenen kun je vier maanden lang de theorie leren en de oefenexamens doen. Je kunt de theorie voor het halen van de rijbewijs B apart leren. En ook het oefenen van het examen kun je apart doen. Maar je kunt het leren en oefenen ook samenvoegen in het lespakket Leren & Oefenen. Dan weet je zeker dat je straks goed beslagen ten ijs op het echte examen verschijnt.

Klik voor meer informatie naar:
 
www.arvias.3dtheorie.nl

MELD JE AAN VOOR THEORIELES

Voor het theorie- en oefenboek stuur je mij een mailbericht.

Voor de interactieve theoriecursus klik je naar www.arvias.3dtheorie.nl

AANMELDEN

ARVIAS

Welkom bij mijn autorijschool Arvias! Je vindt hier alle informatie en je leest ook over de ervaringen van andere leerlingen.

Contact gegevens

Onze Locatie

Email: sandra@arvias.nl

Telefoonnummer: 06 5434 5536

KvK nummer: 54967171

CBR rijschoolnummer: 8665R1

Rijschoolhouder: Sandra Spit

Arvias Autorijschool

Beemdgras 98

2804 NW Gouda

Klik hier voor onze tarieven.

Klik hier voor onze Algemene voorwaarden

Klik hier voor onze Privacyverklaring

Stel hier je vraag over autorijlessen bij Arvias.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.