ERVARINGEN

Lees wat andere leerlingen over de lessen bij Arvias zeggen:

Het waren fijne en gezellig lessen bij Sandra! Ze heeft de tijd genomen om mij op een duidelijke en rustige manier wat uit te leggen en te leren. Iedere les vertelde ze wat we die les gingen behandelen en waarom we dat gingen behandelen. Ik heb de zin in rijden weer teruggekregen + mijn zelfvertrouwen. Dank je wel Sandra!
Marjolein van Loenen

 

Leuke en goede lessen. Veel geleerd en zeker aan te raden!
Sara Benckhuijsen

 

Sinds dag 1 dat ik bij Sandra les hing er een prettige en fijne sfeer, ze is super aardig spontaan en doet er alles aan om je een goed gevoel te geven in de auto. Ze heeft alles super goed uitgelegd en als je nog iets niet snapte of moeilijk vond oefende ze het keer op keer tot je het kon. Ben super blij dat ik in 1 keer ben geslaagd door Sandra!! Ze is een toppertje en ga der ook echt missen! Kira van Vliet

 

Wat een leuke, gezellige en goede lessen heb ik gehad bij Sandra. Ze maakt er altijd wel iets leuks van en bouwt met iedere leerling een band op. Ze blijft altijd positief en dit hielp mij zeker in het behalen van mijn rijbewijs!
Iris van Oosten

 

Een hele goede rijschool, fijne lessen. Een echte aanrader!
Noah de Korte

 

Haha vet erg geslaagd vandaag, Sandra bedankt voor alles. Allemaal gaan lessen bij Sandra dames en heren (reclame maar echt waar).
Groetjes Ties Uijterlinde

 

Erg gezellig in de auto, goede instructrice. Zeker aan te raden!
Doortje Blom

 

Ik heb genoten van elke rijles. Sandra maakt de lessen altijd heel gezellig en legt met liefde alles meerdere keren uit. Door haar zit ik nu met zelfvertrouwen achter het stuur.
Veerle Bastiaanssen

 

Het was altijd erg gezellig met Sandra in de auto, maar de kwaliteit gaat daar niet op achteruit. Erg leerzaam en ik ben in 1 keer geslaagd!
Esmee Goudswaard

 

 

Wij kijken ook met een grote glimlach terug op de rijlessen van Sandra. Voordat de les begint is het duidelijk wat het doel is van de les en wat we gaan doen. Tijdens de les gooit Sandra alles in de strijd om er zeker van te zijn dat je het snapt en het maakt haar niets uit of ze het je daarom 2, 3 of misschien wel 4 keer moet uitleggen. Het is dan ook niet zo gek dat we allebei in één keer ons rijbewijs hebben gehaald! Sandra, bedankt voor de leerzame, maar vooral buitengewoon gezellige lessen! 
Irene van Lier en Wesley de Wit

 

Ik ben erg blij dan ik voor deze rijschool heb gekozen. Ik heb zowel mijn theorie als mijn praktijk in een keer gehaald. Tijdens de lessen probeert Sandra je ook al een beetje voor te berijden op je theorie, dit vond ik zelf erg fijn. Ook is het altijd gezellig in de auto.
Pieter Kuin

 

 

Afgelopen jaar heb ik rijlessen mogen volgen bij Sandra. Begonnen als  onzekere bestuurder heeft Sandra mij, met trillende handen, het fenomeen snelweg rijden voor beginners geleerd. Een vak apart! Behalve Sandra's motto zo snel mogelijk je rijbewijs halen, is het vooral een les vol verrassingen en gezelligheid. Een rij instructeur  in omgeving Gouda is makkelijk te vinden. Een goede rij instructeur die heb je zojuist gevonden, ik zou niet verder zoeken. Sandra ontzettend bedankt voor alles.
Steijn Hogenelst

 

Super leuke en gezellig lessen, heb veel geleerd van alle lessen.
Tim de Knikker

 

Lieve Sandra, nogmaals bedankt voor alle gezellige en leerzame rijlessen. ’t Was altijd leuk om te rijden en ik ben heel blij dat je ervoor hebt kunnen zorgen dat ik alles in 1 keer heb gehaald!! Echt een vette goedmaker voor deze week. Over een tijdje zal je mijn zusje wel zien verschijnen in jouw auto en tot bij de slipcursus denk ik dan. Doei! 
Eva Dikhoff

 

Jee, geslaagd!! En dat te danken aan de beste rijschool. De lessen waren altijd leuk, veel oefenen maar ook veel plezier. Je leert snel dat rijden leuk is, maar dat goed opletten daar ook bij hoort! Dankzij deze rijschool is mijn zelfvertrouwen omhoog geklommen door de rust die zij mij gaf en het vertrouwen. Al mocht ik het ooit nog een X  overdoen zou ik altijd terug gaan naar: ARVIAS!" Iris Freeth

 

“Mijn ervaring met Arvias: Mijn doel was om mijn rijbewijs te halen, natuurlijk. Na veel onderzoek op internet naar de ideale rijschool heb ik mij uiteindelijk ingeschreven voor een proefles bij Arvias, de rijschool die mijn hockeyclub sponsorde. Sandra, de eigenaresse, bleek een leuke, spontane, gezellige vrouw te zijn die goed oog heeft voor de situatie op de weg. De sfeer in de auto was dan ook altijd goed, maar ondertussen werd er wel kritisch op mijn manier van rijden gelet. Ook geeft Sandra je veel verantwoordelijkheid, jijzelf bent aan het rijden en dat maakt dat je je snel zelfverzekerd voelt over de controle van de auto. Bij Arvias heb ik veel geleerd en zo ook mijn rijbewijs in één keer gehaald, nogmaals bedankt!”
Maaike de Graaff.

 

“Ik ben superblij dat ik mijn rijbewijs gehaald heb. Dankzij de goede lessen van Sandra Spit van Arvias ben ik in 1x geslaagd!”
Stefanie Reijers

 

“Rijbewijs is binnen dankzij sponsor van Volleybalclub VollinGo,  Sandra Spit van Arvias. Voor iedereen die nog gaat rijlessen zeker een aanrader. Dankzij Sandra in 1x geslaagd!”
Cat Stubbe

 

Bij rijschool Arvias ga je met vertrouwen, plezier en succes de weg op! Alessia Bode

 

Bij Arvias heb ik met veel plezier mijn rijbewijs gehaald. Zelfverzekerd achter het stuur zitten is voor mij heel belangrijk en door Sandra is dat helemaal gelukt. Stap voor stap ging mijn zelfvertrouwen in de auto vooruit door de juiste hulp in het leerproces. Ik kreeg complimenten als het goed ging en werd geholpen als ik iets nog niet helemaal onder de knie had. Het hoefde ook niet altijd serieus te zijn, want voor een gezellig gesprek was ook iedere les ruimte. Uiteindelijk in 1x geslaagd en nog iedere dag met een goed gevoel de weg op. Sandra, dankjewel.
Romé Groeneboom

NIEUWS

Hier lees je de laatste nieuwsberichten over Arvias Autorijschool.

MELD JE NU AAN ...EN DEEL STRAKS OOK JOUW ERVARING

Je kunt je aanmelden voor lessen bij Arvias door te klikken naar ons online formulier.

AANMELDEN

5 jaar juni 2017

Mijn rijschool bestaat 5 jaar. Met dankbaarheid en trots kijk ik terug op 5 mooie en succesvolle jaren. Dank aan vrienden en familie die mij hebben geholpen. Dank aan sponsorpartners GMHC en VollinGo die mij bekendheid hebben gegeven. Maar bovenal dank aan alle leerlingen die mij het vertrouwen hebben gegeven hen te helpen het rijbewijs te halen. Zij geven mij de motivatie om iedere dag weer met plezier en passie bezig te zijn voor mijn autorijschool Arvias.

Spiksplinternieuwe lesauto augustus 2015

Augustus 2015

 

Voor mijn leerlingen (...en voor mijzelf) moet steeds alles tiptop zijn! Daarom mijn lesauto ingeruild voor een spiksplinternieuwe. Met alle moderne voorzieningen erop en eraan. Daarmee zijn mijn leerlingen weer verzekerd van jaren probleemloos autorijlessen.

 

Tot ziens in mijn nieuwe Suzuki Swift.

 

 

 

 

slipcursus november 2014

 

“Net als vorig jaar heeft Arvias weer een slipcursus georganiseerd voor (oud)leerlingen. Bij Traffic Control in Moordrecht kregen de deelnemers eerst theorie over hoe een slip ontstaat, hoe dit te voorkomen en als je in een slip komt hoe te handelen. Daarna kon dit in de praktijk geoefend worden. En dat was nog lang niet eenvoudig. Dankzij de slipcursus gaan de deelnemers een stuk wijzer en met meer ervaring de winter in!”

 

 

 

 

Impressie slipcursus november 2014

zonder instructie in de slip...

na instructie uit de slip...

beach volleybal juni 2014

 

Bedrijven beach volleybal toernooi op de markt in Gouda

Arvias heeft voor de tweede keer mee gedaan aan het bedrijven beach volleybal toernooi op de markt in Gouda. Werd team Arvias vorig jaar nog tweede, dit jaar waren we de sterkste van 28 teams. Met dank aan het  team met (ex)leerlingen van Arvias en spelers van onze partner VollinGo.

 

slipcursus november 2013

 

Arvias heeft voor leerlingen, oud-leerlingen en leden van de sponsorverenigingen VollinGo en GMHC een slipcursus georganiseerd bij Traffic Control in Moordrecht. Het was een leuke, gezellige en ook leerzame activiteit. Wellicht een jaarlijks terugkerend evenement voor leerlingen van Arvias Autorijschool.

bedrijven beach volleybal juli 2013

 

Arvias heeft op 2 juli meegedaan aan het Bedrijven Beach Volleybal toernooi op de markt in Gouda. Met een team bestaande uit leerlingen van Arvias werd een heel leuke avond afgesloten met een mooie tweede plaats.

 

 

partner volleybalvereniging VollinGo januari 2013

 

Arvias heeft een partnerovereenkomst gesloten met de goudse volleybalvereniging VollinGo. Doordat ik  jaren zelf volleybal gespeeld heb is de klik snel aanwezig met VollinGo. Met leuke acties wil Arvias een betrokken partner zijn van VollinGo.

 

 

 

Ondertekening partnerovereenkomst met VollinGo

 

sponsor Goudse Hockey Vereniging GMHC september 2012

 

Arvias is sponsor geworden van de Goudse Hockey Vereniging GMHC. Tijdens twee weekenden organiseert Arvias geheel vrijblijvende kennismakingslessen voor leden van GMHC.

 

 

Arvias promotie bij GMHC

 

ARVIAS

Welkom bij mijn autorijschool Arvias! Je vindt hier alle informatie en je leest ook over de ervaringen van andere leerlingen.

Contact gegevens

Onze Locatie

Email: sandra@arvias.nl

Telefoonnummer: 06 5434 5536

KvK nummer: 54967171

CBR rijschoolnummer: 8665R1

Rijschoolhouder: Sandra Spit

Arvias Autorijschool

Beemdgras 98

2804 NW Gouda

Klik hier voor onze tarieven.

Klik hier voor onze Algemene voorwaarden

Klik hier voor onze Privacyverklaring

Stel hier je vraag over autorijlessen bij Arvias.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.